Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

Frosting Hell Compilations - In Blood We Trust


Μια νέα προσπάθεια με τη μορφή label ξεπήδησε μόλις χτες στο Ελληνικό Underground. H Frosting Hell Compilations έχει σκοπό την ανάδειξη του εγχώριου Ελληνικού underground ακραίου ήχου και φυσικά όχι το κέρδος. Όπως είπε και ο ίδιος ο δημιουργός :


"Αγαπητοί Φίλοι-ες του Ελληνικού Underground. Σας Καλωσορίζω.


Η Frosting Hell Compilations είναι μια νέα label που ασχολείται αποκλειστικά με μπάντες από την εγχώρια Ελληνική σκηνή. Σκοπός της η προβολή και η παρουσίαση ενός μεγάλου μέρους της μουσικής σκηνής.


Η Frosting Hell Compilations δεν είναι εταιρία, δεν αποσκοπεί στο κέρδος η στην εκμετάλλευση όσων λαμβάνουν μέρος στις συλλογές του...αντίθετα, με μεράκι και αγάπη προβάλλει το κόπο που καταβάλουν τόσες μπάντες στη χώρα μας να προβληθούν στο ευρύ μουσικό κοινό. Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο.


SUPPORT OUR TROOPS - SUPPORT THE HELLENIC UNDERGROUND SPIRIT"

Και όχι μόνο αυτό αλλά μέσα από τα σπάργανα της δημιουργίας της, η Frosting Ηell ανακοινώσε και την πρώτη κυκλοφορία της, με τίτλο «ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΑΙΜΑΤΟΣ». Έτσι θα ονομάζεται η πρώτη συλλογή και θα περιλαμβάνει Ελληνικές μόνο μπάντες του ακραίου ήχου.

Δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε κάθε επιτυχία καθώς η σκηνή χρειάζεται τέτοιες αγνές προσπάθειες, οι οποίες προέρχονται ουσιαστικά από οπαδούς και όχι από γυαλισμένους γιακάδες.

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΥΛΙΚΟ, ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΑΛΜΠΟΥΜ Ή DEMO, ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ


FROSTING HELL
ΣΤΑΜΠΟΥΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΑΙΔΙΝΙΟΥ 23
ΤΚ 71601
ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

Ή ΣΤΟ EMAIL

georgehell@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: